Αγαπητοί φίλοι και φίλες , αγαπητά μέλη

     Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής για Στελέχη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών , σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας.

     Από την ίδρυση του συλλόγου μας η δημιουργία ιστοσελίδας αποτελούσε πρωταρχικό στόχο .Θεωρούσαμε και θεωρούμε την ύπαρξή της απαραίτητο στοιχείο για την επίτευξη των σκοπών δημιουργίας του συλλόγου . Αφενός υπάρχει άμεση προβολή του συλλόγου , των μελών του και των δραστηριοτήτων τους, αφετέρου η εν λόγω ιστοσελίδα θα αποτελεί μια διαρκή πύλη επικοινωνίας τόσο μεταξύ των μελών όσο και αυτών με το Δ.Σ. . Δεν σας κρύβω πως για μένα αυτή η επικοινωνία , που ελπίζω πως θα έχουμε , αποτελεί ουσιώδης προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου αλλά και την επίτευξη των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων .

     Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Επιστημονικό Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος κ. Η. Τσαβαλή , που στάθηκε αρωγός σε αυτή την προσπάθεια , και την Γραμματεία του προγράμματος για την πολύτιμη βοήθεια τους.

     Σας προσκαλούμε λοιπόν να :
εγγραφείτε μέλη στην ιστοσελίδα και το newsletter
χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα για να ενημερώνεστε για τα τεκταινόμενα του συλλόγου (εκδηλώσεις , σεμινάρια , ημερίδες)
συμμετάσχετε στις έρευνες που θα διεξάγουμε , και να
εκφράζετε τις απόψεις , να διατυπώνετε προτάσεις και να στέλνετε τα νέα σας μέσω του forum.

 

             Με εκτίμηση
Γεώργιος Θ. Χρηματόπουλος
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου